ARY Kindergarten

Club de germana si engleza

Sponsori si Parteneri

ARY Party Club - Loc de joaca si de petreceri pentru copii Cluj

Hotel Ary

Pro Sonic Cluj-Napoca

Contact

Structura A:
str. Dimitrie Comsa, nr. 32, Cluj-Napoca

Structura B:
str. Bucuresti, nr. 31, Cluj-Napoca

Tel: 0753 835 473

www.arykindergarten.ro
contact@arykindergarten.ro

Club de germana si engleza

Cursurile se desfășoară într-un cadru prietenos, în grupe mici, astfel încât fiecare să poată învăța, să-și poată dezvolta abilitățile lingvistice, să comunice și să se joace punând în aplicare noțiunile de limbă învățate.
Activitatile contin fise,povesti,materiale(audio-vizuale), care incurajeaza copiii sa priveasca invatarea ca pe un joc,ca pe un mod placut de a acumula noi cunostinte. Cursurile se adreseaza prescolarilor si scolarilor mici!

Grupele se fac in functie de varsta si de cunostiinte.
Cursurile standard sunt structurate pe module,cu cate 2 sedinte pe saptamana.Durata unei sedinte este de 45- 50 de minute!

Pret: 110 Ron / 8 sedinte

Profitati de perioada 4 – 10 ani ai copilului dumneavoastra si oferiti-i cursuri de limbi straine, deoarece aceste varste sunt cele mai potrivite asimilarii lor in mod natural, fara efort, doar prin joc, distractie si interactivitate.

Grupele de studiu sunt mici, copiii sunt monitorizati atent, in mod permanent, iar dumneavoastra ca parinti veti sti tot timpul cum evolueaza. Venind intr-un grup organizat, copilul tau va capata mai usor fluenta in vorbire dar si incredere in sine prin jocuri de rol, cantece, materiale didactice si foarte multe activitati in echipe. Materialele folosite de noi cuprind o multime de exercitii si activitati suplimentare plus aplicatii practice care vor ajuta copilul in asimilarea mai usoara a informatiilor noi primite la fiecare intalnire.

Aduceti copilul la clubul nostru pentru a discuta cum ii putem oferi cel mai bun curs si cel mai bun program adaptat nevoilor si dorintelor dumneavoastra . Grupele fiind mici, inscrieti din timp copilul pentru a beneficia de un loc in grupa corespunzatoare varstei si a limbii dorite.