ARY Kindergarten

Club de germana si engleza

Sponsori si Parteneri

ARY Party Club - Loc de joaca si de petreceri pentru copii Cluj

Hotel Ary

Pro Sonic Cluj-Napoca

Contact

Structura A:
str. Dimitrie Comsa, nr. 32, Cluj-Napoca

Structura B:
str. Bucuresti, nr. 31, Cluj-Napoca

Tel: 0753 835 473

www.arykindergarten.ro
contact@arykindergarten.ro

Scoala Parintilor

Discutia cu un psiholog este o experienta cu totul pozitiva.

Intr-un ambient placut puteti discuta fara jena sau retineri despre orice problema va framanta pentru ca aici nu veti fi judecat, criticat, iar tot ceea ce veti spune ramane confidential.

Problema nu este privita ca o tulburare ci mai degraba ca o nevoie de autocunoastere, de intarire a Eu-lui, de dezvoltare personala si adaptare la situatii noi de viata.

Sunteti ascultat cu atentie si interes, puteti vorbi despre orice va nelinisteste, nemultumeste. Veti avea ocazia sa va identificati problemele si  sa gasiti solutii adecvate pentru acestea.

Identificare problemelor si gasirea unor solutii adecvate pentru acestea, imbunatatirea starii de bine, promovarea sanatatii, preventia, sunt scopurile consilierii.

Succesul consilierii este dat de implicarea activa a ambelor parti: psiholog si parinte, de relatia bazata pe respect si incredere.

Consilierea se adreseaza tuturor parintilor care doresc sa faca fata mai eficient stresului si sarcinilor vietii cotidiene si astfel sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

 
In cadrul consilierii psihologice beneficiati de servicii de: